מתכון: גליל חטיף תמרים, אגוזים ופירות יבשים
לא רק בט"ו בשבט: חטיף תמרים עם מעט שוקולד והרבה אגוזים ופירות יבשים שאוהבים. מתכון של קרן קדוש מקפה קדוש בירושלים
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קלגלילת תמרים ופירות יבשיםצילום: דודו בכר
רכיבים
500 גרם תמרים לחים מגולענים (ניתן להשתמש באריזת ואקום)
3 כפות סילאן
100 גרם דבלים
70 גרם חמוציות
90 גרם אגוזי מלך קלויים
60 גרם אגוזי לוז קלויים קלופים
60 גרם פיסטוקים קלויים
90 גרם גפרורי שקדים מולבנים
50 גרם שוקולד מריר מומס לטמפרטורת החדר
1/2 כפית קינמון
קוקוס לקישוט
הוראות הכנה
מערבבים במעבד מזון את התמרים למחית מוסיפים שוקולד מומס קינמון וסילאן, עד לתערובת אחידה.
קוצצים את האגוזים והדבלים גס, מוסיפים את החמוציות ומערבבים.
מניחים גוש על נייר אפייה ומגלגלים לנקניק, משאירים את נייר האפיה ומכניסים לקירור ל-6 שעות
מוציאים מגלגלים בקוקוס ופורסים לפרוסות.
שומרים בקירור.
קרן קדוש | מתכונים לט"ו בשבט
שף קונדיטורית בעלת טור אפייה שבועי
תגובות
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי