טראפלס תמרים ופתי בר

הם נראים כמו טראפלס שוקולד, אבל אין בהם שוקולד או חמאה. חשוב להשתמש בתמרים לחים מזן מג'הול, שהם רכים ועסיסיים במיוחד

דורעם גונט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דורעם גונט
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:25-30 כדורים קטנים
טראפלס תמרים ופתי בר
טראפלס תמרים ופתי ברצילום: דורעם גונט

רכיבים

  • 250 גרם תמרים לחים מזן מג'הול
  • 100 גרם פתי בר
  • קליפה מגוררת דק מלימון אחד
  • אבקת קקאו

הוראות הכנה

מגלענים את התמרים ומניחים במעבד מזון.

מוסיפים את הפתי בר וקליפת הלימון ומעבדים עד שהתערובת הופכת לכדור שמסתובב במעבד המזון (בתחילה התערובת תהפוך לפירורית, אך כעבור כדקה היא תקבל מרקם של בצק נוח לכדרור).

צובטים מהתערובת כמות שתספיק ליצירת כדור קטן (קוטר של 2-2.5 ס"מ) ומכדררים בידיים לכדור חלק. מניחים בצלחת וממשיכים כך עם כל התערובת.

מניחים מעט אבקת קקאו בצלוחית. מגלגלים בה את הכדורים כך שיצופו בשכבה דקה של קקאו. מנערים את העודפים.

שומרים בקירור.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ