גלילת תמרים, אגוזים ופירות יבשים - מתכונים לט"ו בשבט - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון גלילת תמרים, אגוזים ופירות יבשים

לא רק בט"ו בשבט: חטיף תמרים עם מעט שוקולד והרבה אגוזים ופירות יבשים שאוהבים. מתכון של קרן קדוש מקפה קדוש בירושלים

דרגת קושי: קל
גלילת תמרים ופירות יבשים
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 3

רכיבים

500 גרם תמרים לחים מגולענים (ניתן להשתמש באריזת ואקום)

3 כפות סילאן

100 גרם דבלים 

70 גרם חמוציות

90 גרם אגוזי מלך קלויים 

60 גרם אגוזי לוז קלויים קלופים

60 גרם פיסטוקים קלויים

90 גרם גפרורי שקדים מולבנים

50 גרם שוקולד מריר מומס לטמפרטורת החדר

1/2 כפית קינמון

קוקוס לקישוט

הוראות הכנה

מערבבים במעבד מזון את התמרים למחית מוסיפים שוקולד מומס קינמון וסילאן, עד לתערובת אחידה.

קוצצים את האגוזים והדבלים גס, מוסיפים את החמוציות ומערבבים.

מניחים גוש על נייר אפייה ומגלגלים לנקניק, משאירים את נייר האפיה ומכניסים לקירור ל-6 שעות

מוציאים מגלגלים בקוקוס ופורסים לפרוסות.

שומרים בקירור.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות