מתכון: גליל חטיף תמרים, אגוזים ופירות יבשים

לא רק בט"ו בשבט: חטיף תמרים עם מעט שוקולד והרבה אגוזים ופירות יבשים שאוהבים. מתכון של קרן קדוש מקפה קדוש בירושלים

קרן קדוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קרן קדוש
דירוג הגולשים
5 כוכבים
גלילת תמרים ופירות יבשיםצילום: דודו בכר

רכיבים

  • 500 גרם תמרים לחים מגולענים (ניתן להשתמש באריזת ואקום)
  • 3 כפות סילאן
  • 100 גרם דבלים
  • 70 גרם חמוציות
  • 90 גרם אגוזי מלך קלויים
  • 60 גרם אגוזי לוז קלויים קלופים
  • 60 גרם פיסטוקים קלויים
  • 90 גרם גפרורי שקדים מולבנים
  • 50 גרם שוקולד מריר מומס לטמפרטורת החדר
  • 1/2 כפית קינמון
  • קוקוס לקישוט

הוראות הכנה

מערבבים במעבד מזון את התמרים למחית מוסיפים שוקולד מומס קינמון וסילאן, עד לתערובת אחידה.

קוצצים את האגוזים והדבלים גס, מוסיפים את החמוציות ומערבבים.

מניחים גוש על נייר אפייה ומגלגלים לנקניק, משאירים את נייר האפיה ומכניסים לקירור ל-6 שעות

מוציאים מגלגלים בקוקוס ופורסים לפרוסות.

שומרים בקירור.

קרן קדוש

שף קונדיטורית בעלת טור אפייה שבועי

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ