לימור לניאדו תירוש-הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זה הזמן להחליט שחולטים את העוף

הצרפתים והאיטלקים, היפנים והתאילנדים, כולם גילו את יתרונות הבישול בחליטה. ועכשיו, כשחם ולח והבישול בשמן מכביד, זה 
בדיוק הזמן ללכת בעקבותיהם. הפעם עם המתכונים הבאים: סלט קיסר עם עוף חלוט, סלט קינואה 
ענבים ועוף חלוט, סלט וואקמה עם 
עוף חלוט

עגבניות איתן צלויות על דג לברק

העגבנייה שנולדה במבצע צוק איתן מחזקת כל מתכון

לעגבניית איתן, פיתוח חדש של חקלאים מחבל לכיש, יש שם שלקוח מקיץ מלחמתי. אבל חוץ מזה — מהמראה, דרך המרקם ועד האיזון בין החמוץ למתוק — כל־כולה יתרונות. לברק בעגבניות חרוכות; טאג'ין עוף בעגבניות ולימון כבוש; עגבניות ממולאות בטונה ופנקו: שלושה מתכונים שנהנים מהיתרונות האלה

קישואים עם יוגורט וגרגרי חומוס

הקישואים נראים לכם חסרי טעם? חכו עד שתטעמו את המתכונים הבאים

קישואים מוקפצים עם גרגירי חומוס, נענע ויוגורט; זוקיני בתמרהינדי עם עוף טחון, קינואה ופיסטוקים; קרפצ'יו קישואים עם מוצרלה וקלמטה: הקישוא הוא ירק חסר ייחוד, אבל דווקא משום כך הוא מקבל טעמים באהבה, מתמסר לכל תיבול, ומהווה בסיס למתכונים נהדרים