בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים מתוקים במעלה הקרמל

הוא נולד ברומא העתיקה עם גילוי סגולות הביצים, אופים אותו באמבט מים ומגישים הפוך. הפלאן, המכונה גם קרם קרמל: קווים לדמותו

תגובות

סיפורו של הפלאן קדום: ראשיתו בעת העתיקה, עת טבחי האימפריה הרומית עמלו כדי לייצר מטעמים למשתאות העמוסים מעדנים ויין. בתחילה היו המנות שהוגשו חד־גוניות ובסיסיות בהכנתן. לנוכח העושר הרב של חומרי הגלם שהובאו מרחבי האימפריה ובשל הצורך במנות חדשות ומעניינות נשלחו טבחי הארמונות למטבח כדי ליצור מעדנים שיפתיעו את הסועדים. העושים במלאכת המטבח הרומי הבינו שיצירתיות כרוכה בחיבור בין חומרי גלם מסוגים שונים. פריצת הדרך אירעה כאשר גילו את היכולת הייחודית של הביצים לקשור בין חומרים. כאשר הבינו הרומים את...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו