בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כי ג’ינג’ר זה אופי: מתכונים שורשיים

בעוגיות, בתבשיל סלמון או כרוטב חריף לבשר, הג’ינג’ר 
הוא רב־שימושי ורב־טעמי. איך בוחרים אותו טרי, איך חותכים, 
איך שומרים ואיפה גדל הזן המשובח בעולם

תגובות

הפלא הקולינרי האגור בשורש הג’ינג’ר (בעברית - זנגביל) התגלה לפני אלפי שנים, נסחר בהצלחה בדרכי הסחר העתיקות היישר מהג’ונגלים של דרום מזרח אסיה למדינות אירופה, ונחשב בזמנו לתבלין היקר מכל. אך רק כאשר בוית וגודל בחלקים הכפריים באסיה, נחשפו טעמיו הייחודיים וסודותיו הקולינריים והחלו להשביח מנות אסייתיות רבות. כיום הג’ינג’ר גדל למעשה רק כצמח מתורבת וקשה למצוא אותו בר. בעולם מוכרים למעלה מ-50 זנים של ג’ינג’ר, הנבדלים זה מזה בחריפותם ובמרקמם. הזן שנחשב למשובח בעולם בא מג’מייקה והוא ידוע...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו