כי ג’ינג’ר זה אופי: מתכונים שורשיים

בעוגיות, בתבשיל סלמון או כרוטב חריף לבשר, הג’ינג’ר הוא רב־שימושי ורב־טעמי. איך בוחרים אותו טרי, איך חותכים, איך שומרים ואיפה גדל הזן המשובח בעולם

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

הפלא הקולינרי האגור בשורש הג’ינג’ר (בעברית - זנגביל) התגלה לפני אלפי שנים, נסחר בהצלחה בדרכי הסחר העתיקות היישר מהג’ונגלים של דרום מזרח אסיה למדינות אירופה, ונחשב בזמנו לתבלין היקר מכל. אך רק כאשר בוית וגודל בחלקים הכפריים באסיה, נחשפו טעמיו הייחודיים וסודותיו הקולינריים והחלו להשביח מנות אסייתיות רבות. כיום הג’ינג’ר גדל למעשה רק כצמח מתורבת וקשה למצוא אותו בר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ