בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

גם הכוסמת לפעמים קוסמת: מתכונים

קלויה או לא קלויה, חמה או קרה, בשילוב בצל מטוגן או בטטות. מה אפשר לעשות עם הכוסמת למרות השם הרע שיצא לה, ואיך לנצל את ערכה התזונתי הרב

19תגובות

את ההתאוששות בדימוי הכוסמת אנו חבים למהפכה הבריאותית שמבקשת להשתמש בחומרי המזון בצורתם הגולמית. לכוסמת הלא קלויה, שצבעה ירקרק בהיר, טעם עדין מזו הקלויה ומרקם רך ומענג. לאחר בישול קצר בסיר עם הרבה מים רותחים ומלח (כמו פסטה), מתקבלים פניני כוסמת תפוחים ואווריריים שישתלבו נפלא בסלטים, בממולאים ומרקים. הכוסמת תורבתה לפני יותר מאלף שנים על ידי הסינים, אך רק לאחר שנדדה לרוסיה עם השבטים הטטארים קיבלה את מעמדה כמזון חשוב. בשל העוני והמחסור במזון התקבלו גרעיני הכוסמת המשולשים בשמחה שכן כמות קטנה מהם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו