בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תלויה באוויר: עוגות גבינה לשבועות

עוגת הגבינה היא מלכת השולחן בחג, עם טעמי הלימון, הווניל והפירות. יש כמה שיטות לדאוג שהיא תשמור על זקיפות קומה אוורירית

33תגובות

שבועות, החג השמח, הלבן והססגוני, עם מאפי גבינות עשירים וסלטים צבעונים, מתאפיין גם בכוכבת שלה מחכים כולם בסיום ארוחת החג: עוגת גבינה צחורה וגבוהה (זו השאיפה) עם מרקם קריר וקרמי שמחליק בגרון. הרעיון להכנת עוגת גבינה קדום, כנראה עוד מימי האימפריה הרומית, ורוב מתכוני עוגות הגבינה הנושנים דומים במהותם להכנת עוגת גבינה מודרנית ודורשים ערבוב של גבינה עם ביצים וחומרי טעם כגון לימון, צימוקים, מי ורדים ותבלינים. הגבינות שהשתמשו בהן אז היו לבנות רכות (quark), מעזים או בקר, גבינות שמנת או ריקוטה. כדי לייצב...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו