לימור לניאדו תירוש

טורטייה היא לחם מקסיקאי דק, שטוח ועגול שעשוי מקמח תירס או חיטה. את הלחם נטול השמרים הזה מכינים יום יום בכל בית במרכז אמריקה והוא משמש כף אכילה לתבשילים רבים. כאשר היא ממולאת בעוף, בשר, דגים ופירות ים לצד סלסות משעועית שחורה, אבוקדו או עגבניות חריפות שמה הוא טאקו או אנצ'ילאדה. יש אזורים במקסיקו שבהם מטגנים את הטורטייה לפני שממלאים אותה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ