טורטייה: לא צריך לנסוע למקסיקו כדי להכין אותה

עם עוף או דגים, לצד סלסות מאבוקדו או שעועית שחורה, בבית או בשביל מסיבה - טורטיות רכות וקלילות, שאפשר לאכול טריות ישר מהמחבת

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים12
לימור לניאדו תירוש

טורטייה היא לחם מקסיקאי דק, שטוח ועגול שעשוי מקמח תירס או חיטה. את הלחם נטול השמרים הזה מכינים יום יום בכל בית במרכז אמריקה והוא משמש כף אכילה לתבשילים רבים. כאשר היא ממולאת בעוף, בשר, דגים ופירות ים לצד סלסות משעועית שחורה, אבוקדו או עגבניות חריפות שמה הוא טאקו או אנצ'ילאדה. יש אזורים במקסיקו שבהם מטגנים את הטורטייה לפני שממלאים אותה.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ