בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טורטייה: לא צריך לנסוע למקסיקו כדי להכין אותה

עם עוף או דגים, לצד סלסות מאבוקדו או שעועית שחורה, בבית או בשביל מסיבה - טורטיות רכות וקלילות, שאפשר לאכול טריות ישר מהמחבת

12תגובות

טורטייה היא לחם מקסיקאי דק, שטוח ועגול שעשוי מקמח תירס או חיטה. את הלחם נטול השמרים הזה מכינים יום יום בכל בית במרכז אמריקה והוא משמש כף אכילה לתבשילים רבים. כאשר היא ממולאת בעוף, בשר, דגים ופירות ים לצד סלסות משעועית שחורה, אבוקדו או עגבניות חריפות שמה הוא טאקו או אנצ'ילאדה. יש אזורים במקסיקו שבהם מטגנים את הטורטייה לפני שממלאים אותה. הבוריטו, טורטייה מגולגלת (רול) וממולאת בעוף, בשר פרוס דק, ירקות וממרח פיקנטי, אומץ בחום בעולם המערבי והוא מוגש בבתי קפה רבים ככריך או כארוחה קלה. בתחילה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו