בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הלזניה הכי טובה שאכלתם: מתכונים

בשונה מתבשילי פסטה אחרים, עלי הלזניה מתבשלים רק ברוטב ואת המאפה כולו ניתן להכין מראש. שימו לב ללזניה הטוסקנית

תגובות

לזניה, מהקלסיקות האיטלקיות האהובות, היא מאפה שכבות העשוי מעלי פסטה שטוחים ודקים שממולאים ברוטב עשיר וסמיך. את המאפה אופים בתנור עם שכבה עליונה של רביכת בשמל או גבינות. רידוד הבצק וחיתוכו לעלים דקים ורחבים הוא ככל הנראה אחת מצורות הפסטה הקדומות. מקורה של הלזניה בתבשילי איכרים בסיסיים מבשר ציד וירקות שורש, להם הוסיפו קרעים של דפי פסטה שטוגנו בשמן טרם הכנסתם לתבשיל. הגרסה המודרנית יותר, הדומה לזו שאנו מכירים כיום, הופיעה כנראה בימי הביניים והיתה לאחד המאפים הפופולריים בכל בית איטלקי ומשם...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו