בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכל בלול: מתכוני ביצים טעימים ופשוטים

עלומה, רכה או קשה, עם חסה, תפוחי אדמה, או דגים. אל תזלזלו בביצה: אם היא רק טרייה, לא מסובך להתענג עליה

20תגובות

הביצה, כנראה הכוכבת האמיתית של ארוחת הערב הישראלית, היא מזון נגיש ופשוט שבו מתקיים איזון תזונתי מושלם בין חלבונים, שומנים וויטמינים. הביצה דלה יחסית בקלוריות וקל להכין ממנה מטעמים רבים. לא מעט שמועות רוחשות לאחרונה סביב עצם השימוש בה, סביב יתרונותיה התזונתיים, הסוג המומלץ ועוד. ננסה לעשות סדר בחלק מהדברים. ראשית וחשוב מכל, טריות היא שם המשחק: ביצה חייבת להיות טרייה כדי שתהיה טעימה, וכשהיא ממש טרייה, זהו מעדן. לכן, חשוב לקנות ביצים ממקור שיש בו תחלופה גדולה ולרכוש רק את התצרוכת השבועית הצפויה....

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו