דרך המש: מתכונים מהשעועית הייחודית

מש, האחות העדינה של השעועית, אינה זקוקה לבישול ארוך. מבושלת או מונבטת, היא חומר גלם נפלא לצירופי מזון שונים

מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
לימור לניאדו תירוש

מש היא שעועית קטנטנה ועגולה בצבע ירקרק, שתורבתה בהודו לפני אלפי שנים. היא פופולרית במיוחד במדינות המזרח: בסין מפיקים ממנה אטריות צלופן (הקרויות גם אטריות זכוכית) המשמשות לסלטים קרים או חמים ובהודו היא משמשת להכנת הדאל - תבשיל פועלים פשוט ומשביע שנאכל מדי יום לארוחת צהריים לצד אורז ריחני. ביפן ובתאילנד טוחנים אותה לאבקה, שממנה מכינים בצקים ומיני מאפה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ