בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

דרך המש: מתכונים מהשעועית הייחודית

מש, האחות העדינה של השעועית, אינה זקוקה לבישול ארוך. מבושלת או מונבטת, היא חומר גלם נפלא לצירופי מזון שונים

7תגובות

מש היא שעועית קטנטנה ועגולה בצבע ירקרק, שתורבתה בהודו לפני אלפי שנים. היא פופולרית במיוחד במדינות המזרח: בסין מפיקים ממנה אטריות צלופן (הקרויות גם אטריות זכוכית) המשמשות לסלטים קרים או חמים ובהודו היא משמשת להכנת הדאל - תבשיל פועלים פשוט ומשביע שנאכל מדי יום לארוחת צהריים לצד אורז ריחני. ביפן ובתאילנד טוחנים אותה לאבקה, שממנה מכינים בצקים ומיני מאפה. בניגוד לאחיותיה במשפחת הקטניות, המש אינה זקוקה לבישול ארוך ואם מנביטים אותה היא אינה זקוקה לבישול כלל. מש היא חומר גלם נפלא במטבח - טעמה כשהיא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו