בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

העונה העדינה של הפסטה

פסטה של קיץ מתאפיינת בשקיפות וברטבים מרפרפים, נטולי שמנת או בשר. מקסימום סלמון חלוט וקצת פנגריטטה

7תגובות

בימי הקיץ באיטליה, נהוג להגיש לארוחת ערב פסטה ברוטב קל כנוצה, היאה לימים החמים. לרוטב, שבסיסו שמן זית, פרוסות שום טרי ויין לבן, יש וריאציות רבות, אך כולן שקופות במהותן ועוטפות את הפסטה בטעמים עדינים. כל מה שנוסף לרוטב - ירקות, דגים או פירות ים - יוצר את העניין הנוסף במנה, המתבטא במרקמים, בצבעוניות ובטעמי עומק. בכל מקרה, את רוטבי הבשר, הפסטו והשמנת שומרים האיטלקים לימי החורף הקרים. אבל בקיץ או בחורף, בבית כפרי או בטירה מפוארת, עם בשלן ותיק או מתחיל - אין בית באיטליה שלא מכין את הפסטה שלו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו