מתכון |

העונה העדינה של הפסטה

פסטה של קיץ מתאפיינת בשקיפות וברטבים מרפרפים, נטולי שמנת או בשר. מקסימום סלמון חלוט וקצת פנגריטטה

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לימור לניאדו תירוש

בימי הקיץ באיטליה, נהוג להגיש לארוחת ערב פסטה ברוטב קל כנוצה, היאה לימים החמים. לרוטב, שבסיסו שמן זית, פרוסות שום טרי ויין לבן, יש וריאציות רבות, אך כולן שקופות במהותן ועוטפות את הפסטה בטעמים עדינים. כל מה שנוסף לרוטב - ירקות, דגים או פירות ים - יוצר את העניין הנוסף במנה, המתבטא במרקמים, בצבעוניות ובטעמי עומק. בכל מקרה, את רוטבי הבשר, הפסטו והשמנת שומרים האיטלקים לימי החורף הקרים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ