בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לו אכלתי דג - מתכונים לראש השנה

מכיוון שראש השנה חל הפעם בימי החום, כדאי לשקול להפוך את הדג למנה העיקרית ולדלג על הבשר. 
קנו טרי, ממקור אמין, ואל תקפיאו

13תגובות

ארוחת ראש השנה בפתח, ארוחה שבה הדגים, המסמלים התחלה חדשה ושגשוג, משמשים כמנת הפתיחה שאחריה נערך שולחן סלטים חגיגי עם מנות עיקריות. אבל כיוון שהשנה חל החג מוקדם מהרגיל, בשיא עונת החום, כדאי לבחון את האפשרות לארח עם ארוחה פחות כבדה, ולהגיש דג למנה עיקרית דווקא. מנה מדג טרי שניצלה באופן מושלם תוכל להיות פתרון מרהיב וחגיגי לאירוח. בגלל המחסור בדגים בים התיכון - עניין מצער שנדון כבר רבות, הקשור לדיג־יתר ברשתות הלוכדות גם דגיגים, להרעלת הדגה מזיהומים שמקורם בחוף ולדלדול המזון שמזרים הנילוס לים -...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו