בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כששוקולד ודבש נפגשים - עוגות לראש השנה

לא חייבים להרגיש מושחתים מול המתוק מתוק הזה: הוא משתלב היטב והשוקולד יוכל לפתוח טעמים חדשים בעוגת הדבש המסורתית

4תגובות

ייצורו של השוקולד, אותו פלא קולינרי מעורר חושים ורגשות, מתחיל בתסיסת הפולים הטריים - תהליך שמבטל את טעמם העפיץ ומעדן את מרירותם. בעת התסיסה נולדים טעמים חדשים עם גוני פירות, שרי ופרחים. לאחר התסיסה קולים את הפולים ובשלב זה משתחררים טעמי אגוזים ומתיקות דבשית. כדי לקבל את כל קשת הטעמים שבפולים ולאפשר להם להיפתח, מוסיפים לפולים סוכר בזמן הכנת השוקולד. כך גם בעוגות ובמאפי שוקולד - תוספת קטנה של סוכר מאפשרת לשוקולד המריר להיפתח. לטעמי, הוספת דבש במינון הנכון, במקום סוכר, הוא שילוב טבעי יותר לשוקולד,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו