טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עבודת פריך קלה - מתכוני בורקס לסוכות

בורקס חם ומתפצפץ בפה הוא אחד החטאים המומלצים, ובקהילות הספרדיות חוגגים אתו בחג הסוכות. מה הבצק המתאים ואיך שולטים בכמות השומן?

תגובות

בורקס חם ונמס בפה שעשוי בכישרון הוא אחד החטאים הקולינריים המומלצים, ולשמחתנו חג הסוכות בפתח, ובו נהוג להגיש בורקסים ריחניים בעת הישיבה בסוכה. המנהג נולד מתישהו סביב גירוש יהודי ספרד ומאז הוא נשמר בקנאות בקהילות הספרדיות. אצלן, אירוח עם מגש בורקסים פריכים ומתפצפצים בפה מעיד הן על איכות הטבח והן על הכנסת האורחים, שכן אוכל ממולא מסמל שפע ועושר. יש שיגישו בורקסים קטנים כמו תכשיטים עדינים ויש שיגישו טס אחד גדול עם בורקס גדול המגולגל כשבלול. מילוי הבורקס יהיה לרוב מלוח: גבינות מלוחות או צהובות,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות