ניוקי ברקיע היהלומים: המתכונים של יהלומה לוי

מעורב בסלק או בגרסה עשירה עם פטריות ויין לבן. מתכוני הניוקי של יהלומה לוי הם תמיד אווריריים והם טעימים להפליא

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

יהלומה לוי מבשלת אוכל מקומי מהטעימים שיש. הבישול הביתי שלה מתאפיין ביצירתיות ובעושר טעמים. היא גדלה בבית מצרי שבו הוגשו מנות המבוססות על ירקות שבושלו זמן קצר ותובלו בפשטות - שיטת בישול הנותנת כבוד לירקות שהם מרכז הארוחה ושומרת על רעננות וקלילות בארוחה. בהמשך הושפעה לוי ממטבחי איטליה, טורקיה והלבנט ופיתחה מנות יפות ובעלות נגיעה אישית.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ