בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ניוקי ברקיע היהלומים: המתכונים של יהלומה לוי

מעורב בסלק או בגרסה עשירה עם פטריות ויין לבן. מתכוני הניוקי של יהלומה לוי הם תמיד אווריריים והם טעימים להפליא

14תגובות
איליה מלניקוב

יהלומה לוי מבשלת אוכל מקומי מהטעימים שיש. הבישול הביתי שלה מתאפיין ביצירתיות ובעושר טעמים. היא גדלה בבית מצרי שבו הוגשו מנות המבוססות על ירקות שבושלו זמן קצר ותובלו בפשטות - שיטת בישול הנותנת כבוד לירקות שהם מרכז הארוחה ושומרת על רעננות וקלילות בארוחה. בהמשך הושפעה לוי ממטבחי איטליה, טורקיה והלבנט ופיתחה מנות יפות ובעלות נגיעה אישית. הביסטרון (שילוב של ביסטרו ומזנון) שהקימה לפני שנתיים בתל אביב ממוקם בפאתי שוק לוינסקי, העשיר בקטניות, באגוזים ובחומרי גלם ים תיכוניים. אווירת השוק השורשית נוכחת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו