הממולא היווני שלי: פלפלים מלסבוס, מנגולד מגולגל

פלפלים וקישואים, עלים, פרחים וגם פירות ים. את כולם מילאו היוונים, שהפכו את התבשיל הזה לאמנות. מה מתאים לממולאים חמים ומה מתאים לקרים, ומה מיוחד בצירוף של לימון וביצים?

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לימור לניאדו תירוש

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ