כוס עוגה וקפה: מתכונים לקאפקייקס

היא לא חייבת להיות כבדה מרוב סוכר וחמאה. בגרסתה האוורירית הקאפקייק היא עוגה שמחה, ומצִדה שתקראו לה מאפין עם סלסולים

לימור לניאדו תירוש
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
לימור לניאדו תירוש

אני מודה, מעולם לא אהבתי קאפקייקס. מתיקות היתר שלהן והקרם הכבד העשוי חמאה הרתיעו אותי. גם שלל הקישוטים והעיטורים לא הפעילו את בלוטות הטעם. וזה לא שאינני חובבת מתוקים, אני כן, אבל בתנאי שיהיו עם אישיות שהסוכר אינו ממלא בה תפקיד מרכזי.

לפני כמה שבועות חזרתי מניו יורק ושם אכלתי קאפקייקס שטרפו את כל הקלפים - הן היו אווריריות, מתוקות במידה והקרם עליהן היה מעודן. הן היו טעימות, מהנות ומשמחות מאוד. ואז הבנתי שהקאפקייקס נועדו לשמח אנשים כי הקאפקייק לא לוקחת את עצמה ברצינות, היא קלילה, מהנה, ילדותית מעט וססגונית מאוד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ