בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כוס עוגה וקפה: מתכונים לקאפקייקס

היא לא חייבת להיות כבדה מרוב סוכר וחמאה. בגרסתה האוורירית הקאפקייק היא עוגה שמחה, ומצִדה שתקראו לה מאפין עם סלסולים

6תגובות

אני מודה, מעולם לא אהבתי קאפקייקס. מתיקות היתר שלהן והקרם הכבד העשוי חמאה הרתיעו אותי. גם שלל הקישוטים והעיטורים לא הפעילו את בלוטות הטעם. וזה לא שאינני חובבת מתוקים, אני כן, אבל בתנאי שיהיו עם אישיות שהסוכר אינו ממלא בה תפקיד מרכזי. לפני כמה שבועות חזרתי מניו יורק ושם אכלתי קאפקייקס שטרפו את כל הקלפים - הן היו אווריריות, מתוקות במידה והקרם עליהן היה מעודן. הן היו טעימות, מהנות ומשמחות מאוד. ואז הבנתי שהקאפקייקס נועדו לשמח אנשים כי הקאפקייק לא לוקחת את עצמה ברצינות, היא קלילה, מהנה, ילדותית...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו