בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הקציצות שיביאו את הילדים: מתכונים

זה בסופו של דבר מה שהילדים רוצים כשהם חוזרים מהגן וזה מה שהם יתגעגעו אליו בטיול בדרום אמריקה. הבשר המומלץ: הודו. הטעם: בית. בשתי מלים: הקציצה נחמה

22תגובות

מה נבשל לילדים? שאלת היום־יום של ההורים לקראת שובם של הילדים מהגן ומבית הספר, תמשיך להישאל גם כשיחזרו מהצבא ומטיול במזרח הרחוק או דרום אמריקה ותמשיך להדהד שנים אחר כך. והתשובה הרי ידועה, הילדים שלנו יעדיפו “אוכל של בית”- חם, מבושל, משביע, שמרכיביו פשוטים וטעמו מוכר. אולי יותר מכל, עונים תבשילי הקציצות לסוגיהן על משאלות לבם של ילדינו. משהו במרקם החלק והלא מתחכם של הקציצה, שמלווה לרוב ברוטב עדין, מתאים לחיך הילדי. והשמחה הגדולה היא שזה לא עובר אף פעם: ילדים, נערים ומבוגרים, כולם אוהבים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו