לימור לניאדו תירוש
לימור לניאדו תירוש

מה נבשל לילדים? שאלת היום־יום של ההורים לקראת שובם של הילדים מהגן ומבית הספר, תמשיך להישאל גם כשיחזרו מהצבא ומטיול במזרח הרחוק או דרום אמריקה ותמשיך להדהד שנים אחר כך. והתשובה הרי ידועה, הילדים שלנו יעדיפו “אוכל של בית”- חם, מבושל, משביע, שמרכיביו פשוטים וטעמו מוכר.

אולי יותר מכל, עונים תבשילי הקציצות לסוגיהן על משאלות לבם של ילדינו. משהו במרקם החלק והלא מתחכם של הקציצה, שמלווה לרוב ברוטב עדין, מתאים לחיך הילדי. והשמחה הגדולה היא שזה לא עובר אף פעם: ילדים, נערים ומבוגרים, כולם אוהבים קציצות.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ