בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יש לנו פיצוח: מתכונים לנשנושי אגוזים

אגוזים ושקדים הם פתיחה מקובלת לפני ארוחה חגיגית, אבל למה לקנות אותם כשאפשר לקלות בבית, ובתיבול ייחודי שיפתיע את האורחים?

13תגובות

ארוחה חגיגית, יודע כל מארח, מתחילה בכוס יין או שמפניה להרמת המורל, ובפתיח שבמהותו הוא סוג של נשנוש שנועד לפתוח את התיאבון אך לא להשביע. הנשנוש מעביר את זמן הפטפוט של האורחים עד תחילת הארוחה ומונע מצבים של רעב מציק. פתיח קלאסי כזה הוא אגוזים קלויים. אפשר לרכוש אותם בחנות טובה אבל אפשר גם להפתיע ולקלות בבית אגוזים שתובלו בטעמים ייחודיים. זה קל, פשוט והרבה יותר משמח. אגוזים אוהבים לקבל טעמים ממלח ים, אצות או עשבי תיבול, לצד חריפות של צ'ילי, פפריקה או וואסבי, וגם מתקתקות של דבש, סילאן,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו