יש לנו פיצוח: מתכונים לנשנושי אגוזים

אגוזים ושקדים הם פתיחה מקובלת לפני ארוחה חגיגית, אבל למה לקנות אותם כשאפשר לקלות בבית, ובתיבול ייחודי שיפתיע את האורחים?

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים14

ארוחה חגיגית, יודע כל מארח, מתחילה בכוס יין או שמפניה להרמת המורל, ובפתיח שבמהותו הוא סוג של נשנוש שנועד לפתוח את התיאבון אך לא להשביע. הנשנוש מעביר את זמן הפטפוט של האורחים עד תחילת הארוחה ומונע מצבים של רעב מציק.

פתיח קלאסי כזה הוא קלויים. אפשר לרכוש אותם בחנות טובה אבל אפשר גם להפתיע ולקלות בבית אגוזים שתובלו בטעמים ייחודיים. זה קל, פשוט והרבה יותר משמח. אגוזים אוהבים לקבל טעמים ממלח ים, אצות או עשבי תיבול, לצד חריפות של צ'ילי, פפריקה או וואסבי, וגם מתקתקות של דבש, סילאן, סוכר חום, קוקוס או קקאו. הוסיפו לתערובת התבלינים שבחרתם מעט קמח ומים כדי ליצור תערובת דביקה שתהדק את ציפוי התבלינים לאגוזים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ