בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

והוא נקרא האורז האדום: מתכונים

עם פטריות וטרגון או לצד עוף. מאז שגיליתי את גרגירי האורז האדום, המלא, הם החליפו את האורז הקודם, כי הם לא רק יפים יותר אלא גם טעימים בהרבה

7תגובות

קטנים, מוצקים, בעלי צבע ארגמן בוהק וטעם מתקתק. כאלה הם גרגיריו של האורז האדום. מאז שגיליתי אותו התחלפו אצלי בבית גרגירי האורז המלא באורז אדום, פשוט כי הם יפים יותר, טעימים יותר וקל להכין מהם מטעמים רבים. בדומה לאורז מלא גם גרגיריו של האורז האדום אינם עוברים קילוף ולא ליטוש ולכן נשמרת תכולת הוויטמינים הגבוהה שבהם. בנוסף הם עשירים בסיבים תזונתיים, חלבון, סידן וברזל, הם משביעים וקלים לעיכול. האורז האדום גדל בארצות הברית, צרפת, איטליה ואסיה, ואיכותו משתנה בהתאם לאזור שהוא גדל בו. בעבר היה יבוא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו