קפיצה קטנה לסין - מתכוני נודלס

הערבים האלה שבהם תוקף אתכם דחף לטעמים ממקומות רחוקים הם הזמן למוקפץ סיני זריז על בסיס אטריות וירקות. אבל קודם צריך להצטייד ברטבים הנכונים

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים7
לימור לניאדו תירוש

יש ערבים באמצע השבוע שבהם מתעורר חשק לאוכל אחר, עם טעמים בועטים וניחוחות ממקומות רחוקים. אוכל סיני מוקפץ הוא פתרון מעולה למצב רוח שכזה, כי הוא מושתת על קיצוץ ירקות זריז והקפצתם למשך זמן קצר. ולאמצע השבוע הרי זה מה שנדרש, אוכל שמוכן בפחות מחצי שעה, שיהיה חם ומשביע ושהירקות בו שומרים על חיוניותם.

וכדי שהספונטניות תהיה מתוכננת, חשוב לצייד מראש את המזווה בכמה רטבים חיוניים, שמשמשים למגוון רחב של מנות אסיאתיות:

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ