בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קפיצה קטנה לסין - מתכוני נודלס

הערבים האלה שבהם תוקף אתכם דחף לטעמים ממקומות רחוקים הם הזמן למוקפץ סיני זריז על בסיס אטריות וירקות. אבל קודם צריך להצטייד ברטבים הנכונים

7תגובות

יש ערבים באמצע השבוע שבהם מתעורר חשק לאוכל אחר, עם טעמים בועטים וניחוחות ממקומות רחוקים. אוכל סיני מוקפץ הוא פתרון מעולה למצב רוח שכזה, כי הוא מושתת על קיצוץ ירקות זריז והקפצתם למשך זמן קצר. ולאמצע השבוע הרי זה מה שנדרש, אוכל שמוכן בפחות מחצי שעה, שיהיה חם ומשביע ושהירקות בו שומרים על חיוניותם. וכדי שהספונטניות תהיה מתוכננת, חשוב לצייד מראש את המזווה בכמה רטבים חיוניים, שמשמשים למגוון רחב של מנות אסיאתיות: רוטב סויה - יפני, ולא שום תחליף ישראלי ("בטעם סויה") או חיקוי אסייתי. רוטב סויה טוב מופק...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו