אני אדם של קיץ, של הימים הארוכים, השמש והבגדים הדקים. רק המחסור בלימונים מעיב על התרוממות הרוח בעונה הזאת, שכן אני נוהגת להוסיף - שמתם לב? - מיץ לימון וגרידת לימון כמעט לכל מנה, ומשתמשת בפרי הזה לריבות, רטבים לסלט, לכבישה ולעוגות. אז העונה החמה מאחורינו ולשמחתנו התחילו לזרום לשווקים לימונים ירקרקים טריים וצהובים מבריקים שעסיסם חזר להיות הדבר האמיתי. וכשהעונה מתחילה, מתחיל אצלי גם בולמוס האפייה של עוגות לימוניות, כי אין נפלא מלסיים ארוחה עם עוגת לימון חמצמצה ומרעננת.

תגיות קשורות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ