החמוץ הכי מתוק: מתכונים לעוגות לימון

הם מתיידדים נפלא עם עוגות וקינוחים וטעמם תמיד רענן. עונת הלימונים העסיסיים והריחניים הגיעה, וזה הזמן להפעיל את התנורים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה

אני אדם של קיץ, של הימים הארוכים, השמש והבגדים הדקים. רק המחסור בלימונים מעיב על התרוממות הרוח בעונה הזאת, שכן אני נוהגת להוסיף - שמתם לב? - מיץ לימון וגרידת לימון כמעט לכל מנה, ומשתמשת בפרי הזה לריבות, רטבים לסלט, לכבישה ולעוגות. אז העונה החמה מאחורינו ולשמחתנו התחילו לזרום לשווקים לימונים ירקרקים טריים וצהובים מבריקים שעסיסם חזר להיות הדבר האמיתי. וכשהעונה מתחילה, מתחיל אצלי גם בולמוס האפייה של עוגות לימוניות, כי אין נפלא מלסיים ארוחה עם עוגת לימון חמצמצה ומרעננת.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ