בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

החמוץ הכי מתוק: מתכונים לעוגות לימון

הם מתיידדים נפלא עם עוגות וקינוחים וטעמם תמיד רענן. עונת הלימונים העסיסיים והריחניים הגיעה, וזה הזמן להפעיל את התנורים

12תגובות

אני אדם של קיץ, של הימים הארוכים, השמש והבגדים הדקים. רק המחסור בלימונים מעיב על התרוממות הרוח בעונה הזאת, שכן אני נוהגת להוסיף - שמתם לב? - מיץ לימון וגרידת לימון כמעט לכל מנה, ומשתמשת בפרי הזה לריבות, רטבים לסלט, לכבישה ולעוגות. אז העונה החמה מאחורינו ולשמחתנו התחילו לזרום לשווקים לימונים ירקרקים טריים וצהובים מבריקים שעסיסם חזר להיות הדבר האמיתי. וכשהעונה מתחילה, מתחיל אצלי גם בולמוס האפייה של עוגות לימוניות, כי אין נפלא מלסיים ארוחה עם עוגת לימון חמצמצה ומרעננת. השימוש בלימונים לעוגות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו