מתכון |

נגד הזרם: סלמון בקרמל וייטנאמי

מתכון עמוק בטעמים מסדרת מתכוני הקרמל עם שף "טאיזו" יובל בן נריה, שפורסמה בסוף השבוע

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

עומק הטעמים של הרוטב הזה יחד עם מרקמו הרך והשומני של הסלמון מתמזגים למנה אדירה. מומלץ להכין את הרוטב מראש, ורק לפני שהאורחים מגיעים לבשל את הסלמון ברוטב החם.

חומרים (ל-6 מנות):

6 פילה סלמון ללא העור, במשקל כ-150 גרם היחידה
400 גרם סוכר דקלים
80 גרם ג'ינג'ר קלוף ופרוס לעיגולים
8 שיני שום קלופות ופרוסות לרבעים
צ'ילי ירוק חריף חתוך לארבעה מקטעים
2 כוסות מים
4 כפות רוטב צדפות
2 כפות רוטב דגים
כף רוטב סויה שחורה כהה (פורמולה 5)
2 כפיות שמן שומשום
10 בצל ירוק חתוך לעיגולים דקים (החלק הלבן בלבד)
3 למון גראס קצוץ לעיגולים דקים

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ