לכבוד החנוכה: לביבות בלי קמח וביצים

בלי קמח וביצים, עם חמאה במקום שמן, לביבה אחת גדולה במקום הרבה קטנות. הרושטי השווייצית היא נס חנוכה למי ששונאים טיגונים ממושכים

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לימור לניאדו תירוש

אין כמעט דבר במלאכת המטבח שאינני אוהבת לעשות - שטיפה, קיצוץ, לישה, טריפה, ערבוב, הכל טוב לי, מלבד טיגון. אינני אוהבת לטגן. והימים הם ימי חנוכה, וחג ללא לביבות תפוחי אדמה הוא לא חג. וכך מדי שנה מתעוררת לה הרושטי לחיים, כי הרושטי היא הפתרון למקרים כמוני. במקום לטגן במשך דקות ארוכות לביבות קטנות אני מכינה לביבה אחת גדולה ומניחה אותה במרכז השולחן.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ