בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לכבוד החנוכה: לביבות בלי קמח וביצים

בלי קמח וביצים, עם חמאה במקום שמן, לביבה אחת גדולה במקום הרבה קטנות. הרושטי השווייצית היא נס חנוכה למי ששונאים טיגונים ממושכים

6תגובות

אין כמעט דבר במלאכת המטבח שאינני אוהבת לעשות - שטיפה, קיצוץ, לישה, טריפה, ערבוב, הכל טוב לי, מלבד טיגון. אינני אוהבת לטגן. והימים הם ימי חנוכה, וחג ללא לביבות תפוחי אדמה הוא לא חג. וכך מדי שנה מתעוררת לה הרושטי לחיים, כי הרושטי היא הפתרון למקרים כמוני. במקום לטגן במשך דקות ארוכות לביבות קטנות אני מכינה לביבה אחת גדולה ומניחה אותה במרכז השולחן. מקורה של הרושטי השווייצית בעיר ברן. בצפונה של המדינה נוהגים לבשל את תפוחי האדמה במים עשר דקות לפי הקילוף והגירור. אני אוהבת אותה בגרסה המשויכת לחלק...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו