שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

צנצנת עוגיות במטבח שמחכה בסבלנות לשעת התה של אחרי צהריים תמיד תזכיר את בית ילדותי. אז לא קנו עוגיות מוכנות בגלל טעמן התעשייתי. כל שבוע התרוקנה הצנצנת וביום חמישי התמלאה מחדש. כל פעם בסוג אחר אבל תמיד הן היו ריחניות ופריכות: עוגיות חמאה, שבלולים, כעכים, עוגיות רחת לקום, סהרונים ועוד.

והקסם באפיית עוגיות הוא הריח, שמתפשט ומגיע לכל פינה בבית, חמים ומתקתק. לא משנה איזה סוג של עוגיות תאפו, הריח תמיד מזכיר מזכיר בתים של פעם, כשאפייה היתה דבר שבשגרה.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ