בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שש עם עוגייה

קשה להתאפק איתן, מרגע האפייה עם הניחוח החמים שמתפשט בחדר ועד שהן נאספות בצנצנת, טעימות יותר ממה שתקנו בחנות

2תגובות

צנצנת עוגיות במטבח שמחכה בסבלנות לשעת התה של אחרי צהריים תמיד תזכיר את בית ילדותי. אז לא קנו עוגיות מוכנות בגלל טעמן התעשייתי. כל שבוע התרוקנה הצנצנת וביום חמישי התמלאה מחדש. כל פעם בסוג אחר אבל תמיד הן היו ריחניות ופריכות: עוגיות חמאה, שבלולים, כעכים, עוגיות רחת לקום, סהרונים ועוד. והקסם באפיית עוגיות הוא הריח, שמתפשט ומגיע לכל פינה בבית, חמים ומתקתק. לא משנה איזה סוג של עוגיות תאפו, הריח תמיד מזכיר מזכיר בתים של פעם, כשאפייה היתה דבר שבשגרה. בעת הכנת עוגיות חשוב לנפות היטב את הקמח הלבן. מומלץ...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו