בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

חצילים באיטלקית לחורף ישראלי

האיטלקים מתים על חצילים, ואחת ממנות הדגל שלהם היא האינוולטיני חצילים - גלילות ממולאות בגבינות רכות לצד רוטב עגבניות מתובל וסמיך. מתכון נוסף מסדרת מתכוני החצילים שפורסמה בסוף השבוע

3תגובות

האיטלקים מתים על חצילים. הם משתמשים בו במרקים, אנטיפסטי, פסטות, פיצות ובתבשילים. אחת ממנות הדגל האיטלקיות היא האינוולטיני חצילים - גלילות ממולאות בגבינות רכות לצד רוטב עגבניות מתובל וסמיך. מומלץ לאכול עם לחם שחור, פריך ודחוס. חומרים (ל-25 גלילות): 3-2 חצילים שליש כוס שמן זית חצי כפית מלח חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית אורגנו 2 כפות אוכמניות מיובשות 2 כפות פנקו כף צנוברים כף פטרוזיליה קצוצה למלית: 250 גרם גבינת ריקוטה 100 גרם גבינת עיזים רכה 100 גרם גבינה בולגרית או פטה מפוררת רבע כפית פלפל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו