בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פריחה טעימה: שני מתכונים נפלאים עם כרובית

צלויה עם טחינה ואנשובי, בגראטן או בתבשיל הודי טבעוני. ההתאהבות שלי בתפרחות הלבנות המוצקות של הכרובית היתה מאוחרת יחסית, אבל מהירה

10תגובות

מודה, רק בשנים האחרונות למדתי לאהוב כרובית. הרומן שלי אִתה התחיל בארוחת צהריים במסעדת פועלים קטנטנה ביפו, כאשר בין כל הסלטים שהוגשו לשולחן בלטו תפרחות כרובית קטנטנות וטעימות להפליא, שטוגנו בציפוי פירורי לחם פריך ונטבלו ברוטב חמוץ־חריף של שום ולימון. אך השינוי הגדול קרה בזמן טיול שעשיתי לספרד: בעיירה קטנה ולא קולינרית אליה הגענו הובאה לשולחננו, כחלק ממבחר טאפסים, כרובית עגולה ויפה עם עליה הצעירים, שעברה אידוי קל בלבד. הכרוביונת הקטנה ישבה בתוך שלולית של שמן זית משובח ומעליה נחו פילטים של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו