בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קטן, כתום וחורפי: מתכונים עם תפוז סיני

בעוגות, בחמין ובסלטים - ריבת תפוזים סיניים נהפכת עד מהרה לחומר גלם חדש במטבח, שאפשר לשלבו עם אינספור מנות לפי הטעם ואומץ הלב

6תגובות

כל תחילת חורף אני מחכה להם, לתפוזונים הסיניים, שיבשילו וינקדו את העץ הננסי שבחצר בנקודות כתומות ובוהקות. בתחילה אני מתענגת עליהם כחטיף, קוטפת ואוכלת ישר מהעץ; כי את הקומקוואט אוכלים שלם, על קליפתו הדקה, ואז מתפצפצים בפה עושר טעמים וארומות שמקורם בקליפה, טעמים נדירים שאינם מצויים בפירות ההדר האחרים. וכשהעץ אינו יכול עוד לשאת את הפרי, אני מעמידה סיר גדול ורוקחת את הריבה האהובה עלי מכולן. ריבת הקומקוואט - התפוז הסיני, שבה שילוב טעמים מופלא הנע בין מריר למתוק ומרקם עדין ונגיס של קליפות תפוז עדינות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו