בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

התכשיט שבארוחה: מתכונים מגריסי פנינה

הם עשויים משעורה, הדגן המתורבת העתיק בעולם, מתאימים מאוד לבישול בסגנון ריזוטו ומשתלבים נפלא עם בשר ובסלט. אל תזלזלו בגריסים

9תגובות

הדגן הראשון שתורבת בעולם העתיק, הרבה לפני האורז, התירס והחיטה, היה השעורה. לאחר שהוסרו הקליפה והנבט, התקבלו גריסים טעימים ומשביעים שדומים בצבעם לפנינים. גריסים לא מעובדים, יחד עם גריסי הפנינה, היו אז הדגן החשוב ביותר, והאכילו פיות רבים לאורך זמן רב בהיסטוריה האנושית. אמנם עם הסרת הקליפה והנבט מאבדים גריסי הפנינה חלק מהחומרים המזינים, אך להבדיל מדגנים מעובדים אחרים כמו האורז או החיטה, עדיין נותרים בהם מרכיבים חשובים רבים. אפשר להשתמש בגריסי פנינה כחומר מסמיך: בעת הבישול הם מפרישים כמות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו