בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

איך מכינים עוף צלוי מושלם

כדי להכין עוף צלוי כראוי צריך לשמור על פשטות ולהקפיד על כמה דברים בסיסיים. שהעוף לא יהיה מופשר, למשל, ושלא יהיה מפוטם

15תגובות

עוף צלוי עם עור שחום ופריך ובשר לבן ועסיסי הוא מהקלאסיקות של כל הזמנים. מנה שעברה אינספור גלגולים ותרבויות ונשארה לעד פשוטה ונאמנה לעצמה - מעט שומן ומלח גס, הרבה פלפל שחור גרוס וחופן עשבי תיבול שמעשירים את בשר העוף בניחוחות אדמה ופריחה. למרות שההכנה פשוטה וקלה, אפשר בקלות ליפול עם המנה ולקבל תוצאה יבשושית למדי. כדי שהעוף יצא עסיסי ושחום כמו בסרטים, בספרי ההיסטוריה ובמנה ההיא שאולי טעמתם פעם, חשוב להשקיע באיכותו. העוף חייב להיות טרי, ממש טרי, ולא מופשר, שכן בעת ההקפאה נלכדים פתיתי קרח...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו