בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

עוף קייג'ין: התיבול קובע

תערובת הקייג'ין הובאה ללואיזיאנה על ידי מתיישבים צרפתיים מקנדה. עוד מתכון מסדרת מתכוני העוף הצלוי, שפורסמה בסוף השבוע

2תגובות

תערובת קייג'ין הובאה לדרום לואיזיאנה על ידי מתיישבים צרפתיים מקנדה. כדי לשחזר את המטבח שהכירו, הם קטפו שורשים ועשבים מקומיים ממה שמצאו, ייבשו אותם והכינו תערובות ומִשרים לצליית עוף ובשר. נהדר. חומרים (ל-6 מנות): 1.5 קילו עוף שטוף ומיובש חצי כפית מלח גס קוביית חמאה (30 גרם) צרור תימין להברשת העוף במהלך הצלייה: 4–5 כפות חמאה מומסת או שמן תירס כפית פפריקה מתוקה כפית אורגנו כפית פלפל שחור גרוס גס חצי כפית מלח גס חצי כפית כמון חצי כפית אבקת שום חצי כפית חרדל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו