בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

בראוניז מרציפן ופרג

טעמן רך ובלתי נשכח, והן מוקדשות באהבה לאוהבי המרציפן. עוד מתכון מסדרת הבראוניז שפורסמה בסוף השבוע

תגובות

הבראוניז האלו הן חגיגה של ממש: רכות, נימוחות וטעמן בלתי נשכח. מוקדש באהבה לאוהבי המרציפן. חומרים (ל-16 בראוניז בגודל בינוני או 30 קטנות): תבנית 20 על 20 ס"מ 200 גרם שוקולד מריר (מינימום 60% מוצקי קקאו) 200 גרם חמאה כף קוניאק 3 ביצים 150 גרם (3/4 כוס) סוכר 100 גרם מרציפן איכותי מפורר דק 50 גרם פרג טחון טרי שליש כוס (50 גרם) קמח מנופה שליש כוס (50 גרם) קקאו מנופה לזריה מעל: 30 גרם מרציפן מפורר דק 40 גרם שקדים טבעיים (עם הקליפה) קצוצים קטן או טחונים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו