בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

האנטומיה של ארל גריי

אנחנו רגילים לחשוב על ארל־גריי בהקשר של כוס תה עם ארומה אנגלית קלאסית, אבל העלים השחורים עם ניחוח הברגמוט משדרגים גם עוגות וקינוחים, במיוחד כאלה עם שוקולד ותפוחים

2תגובות

בזיכרוננו הם טבולים בכוס תה מהביל, אפשר עם תמונה אנגלית ברקע וכריכוני מלפפונים קטנטנים, אבל עלי ארל גריי הם אחד מחומרי הגלם האהובים עלי גם בהכנת קינוחים ועוגות — שחורים כפחם ומבושמים בניחוח שמן הברגמוט. זהו אחד הניחוחות היחידים שאני מכירה שיש לו ארומה פרחונית שאינה מתקתקה. שמן הברגמוט מופק מהשמנים האתריים הכלואים בקליפות תפוזי הברגמוט — זן של תפוז בר ירוק וקטן, שאינו אכיל כי טעמו מר ועוקצני. העץ גדל באופן טבעי בדרום־מזרח אסיה ובאופן מתורבת בחבל קלבריה שבאיטליה, שם מופק השמן לתעשיית...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו