בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פסטיבל פומפומלה

מתכונים מפתיעים עם פומלה

את קסמה של הפומלה ואת יכולתה לספוג טעמים מנוגדים גילו התאילנדים כבר מזמן. הפרי הענק הזה, שממנו נשארת ליבה קטנה ועדינה, נותר מרגש גם אחרי היכרות ארוכה

תגובות

את טעמו של סלט הפומלה שאכלתי על חוף ים נידח בתאילנד אני זוכרת כאילו אכלתי אותו אתמול. עברו 15 שנים, ומאז אין חורף שאינני מכינה את הסלט החריף־חמוץ־מתוק הזה, לפעמים בגרסה המקורית עם אבוקדו ושרימפס ולפעמים עם אטריות, צ'ילי ושפע עשבים. שם גיליתי שפומלה היא לא רק פרי שמנשנשים מול טלוויזיה: לפומלה יש גוף, מרקם ועסיס שמשתלבים באופן יוצא דופן עם עושר הטעמים האסיאתיים. מוצאה של הפומלה במלזיה ואינדונזיה, שם היא גָדלה פרא, ענקית על עצים אדירים. משם היא נדדה לסין ולתאילנד והפכה לחלק מהתרבות הקולינרית של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו