שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
לימור לניאדו תירוש
לימור לניאדו תירוש

את טעמו של סלט הפומלה שאכלתי על חוף ים נידח בתאילנד אני זוכרת כאילו אכלתי אותו אתמול. עברו 15 שנים, ומאז אין חורף שאינני מכינה את הסלט החריף־חמוץ־מתוק הזה, לפעמים בגרסה המקורית עם אבוקדו ושרימפס ולפעמים עם אטריות, צ'ילי ושפע עשבים. שם גיליתי שפומלה היא לא רק פרי שמנשנשים מול טלוויזיה: לפומלה יש גוף, מרקם ועסיס שמשתלבים באופן יוצא דופן עם עושר הטעמים האסיאתיים.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ