בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסיר לא תם, הוא רק מתחיל: מתכוני פוֹט־או־פֶה

התבשיל שלא יורד מהאש אפילו יומיים, מדי פעם מוסיפים לו חומרי גלם חדשים והסיר כולל הכל: מרק סמיך, נתחי בשר וירקות־שורש ספוגי טעמים. פוֹט־או־פֶה, תבשיל הקדירה הצרפתי, יכול ללמד את החמין דבר או שניים על סבלנות

18תגובות

פוט־או־פה (Pot au Feu) - סיר על האש, הוא תבשיל צרפתי קלאסי ועתיק. אם תשאלו איכר צרפתי כמה זמן הוא מבשל את הפוט־או־פה שלו, הוא ככל הנראה לא יבין את השאלה, כי את הסיר הזה הם לא מורידים מהאש. מקורו של התבשיל הוא כנראה במצוקת האיכרים העניים שהתקשו להשיג חלקי בשר יקרים. כאשר הם הצליחו להניח את ידם על חלקי בשר, הם נחשבו בדרך כלל לנחותים בשל הצורך לבשל אותם שעות עד שיתרככו, ולכן הכניסו אותם לסיר ברזל גדול שהיה מונח על גבי מדורה ובו מים רותחים. לאחר שנתחי הבשר נחלטו הם הוסיפו לסיר ירקות שורש שלמים...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו