בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תות סוף

מתכונים עם ריבת תות ביתית

בכריכים, ביוגורט, בעוגיות הפריכות וגם בטבעוניות: הרבה ריבות ניתן לרקוח מפירות, אבל זאת עם התותים היא הקלה וכנראה גם הטעימה מכולן

תגובות

כשמתחיל להימאס מתותים עם אבקת סוכר ושמנת חמוצה, אני מבינה שעוד שנייה נגמרת העונה וצריך למהר ולרקוח את הריבה־שנגמרת־הכי־מהר. ככה אני קוראת לה, כי כולם אוכלים ממנה, הילדים לוקחים בתוך כריכים לבית הספר, אני אופה אִתה עוגות בחושות, עוגות גבינה ועוגיות, והאורחים מקבלים קינוח - יוגורט צונן שעליו כף גדושה מהריבה ומעל את מה שיש בבית: שקדים קלויים, פיסטוקים, קוקוס או שוקולד מריר מגורר. רקיחת הקונפיטורות והריבות היא אומנות: כל פרי נרקח אחרת ולכל ריבה יש את הסמיכות הייחודית לה, כשלעתים צריך לתמרן...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו