מה הוא הסוד של תבשיל טנדורי מוצלח?

גולת הכותרת של התבשילים בהודו היא העוף או הדג בטנדורי. אבל הטנדורי המקורי הוא לא רוטב או מנה, אלא התנור עצמו. או ליתר דיוק, תנור חם אש

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

לפני חמש שנים ביקרתי לראשונה בהודו, מאז אני משתדלת להגיע אליה פעם בשנה. כל פעם למקום אחר, למטבח אחר, לנופים וריחות חדשים. בשבילי זו החופשה האולטימטיבית, שם אני ממלאת מצברים וחוזרת מלאה בהשראה ובכוחות מחודשים. אני אוהבת אוכל הודי - את הפשטות שלו, את עושר הטעמים והתבלינים ואת צורת האכילה השופעת. הארוחה הראשונה בהודו תמיד תהיה עם נאן תרד חם המריח משום וחמאה, ראיטה יוגורט צוננת, פאלק פניר ששוחה במחית תרד מתובלת וגולת הכותרת: עוף או דג בטנדורי.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ