בריא וקראנצ'י: חטיפי גרנולה ביתיים

חטיפי גרנולה ביתיים טעימים לאין שיעור מאלה הקנויים, ואפשר לשלב בהם כל מה שאוהבים. שלושה מתכונים

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לימור לניאדו תירוש

כאשר תטעמו חטיפי גרנולה ביתיים מעשה ידיכם, לא תאמינו כמה הם הרבה יותר טעימים מאלה הקנויים. מה שכיף בהם, שאפשר לשלוט במתיקות ובסוג השומן שבהם ולהכניס לתוכם את כל מה שבריא לכם ואת כל מה שאתם אוהבים.

כדי להעשיר חטיפי אנרגיה בטעמים ממקורות בריאים אפשר לשלב בהם פירות מיובשים קצוצים קטן, חמוציות, שוקולד מריר קצוץ, ערמונים או גוג'י ברי. אפשר להשאיר אותם טבעיים, אבל הרבה יותר מעניין לתבל אותם בתבלינים וטעמים שאוהבים: זנגביל, קינמון, הל, אבקת קקאו, וניל, גרידת תפוז או לימון ומי ורדים או מי פריחת תפוזים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ