לא סתם רציתי לבשל את ארוחת ליל הסדר עם שרון כהן (38), השף והבעלים של מסעדת "שילה" בתל אביב, שפתח לאחרונה מחדש גם את "קפה אירופה". כהן הוא שף של בית - אם לדייק: של משפחה. כל תפישת עולמו שואבת את השראתה מהבישול הביתי: אוכל חף מגינונים ומתובל בדיוק רב, הכנת מנות פשוטה ומהירה שנעשית במקום, ולכל מנה יש את הסיפור שלה. "יש שני דברים שאני לא מתפשר עליהם", הוא אומר, "חומרי גלם - אני נלחם על כל דג טרי ופיסת בשר טובה - ולהוציא כל יום את הילדים שלי מהגן". כך גם המנות שהכנו יחד: חמות, מחבקות ומשאירות טעם של עוד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ