לאכול גדיא

מתכונים לליל הסדר של השף שרון כהן

טעמים של בית ושפע עשבי תיבול מאפיינים את הבישול של השף שרון כהן, המתארח עם מתכונים לליל הסדר. מדג ממולא בשומר וצלפים עד מלבי הדרים, ובאמצע - דאכלא לגדיא, צוואר טלה

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

לא סתם רציתי לבשל את ארוחת ליל הסדר עם שרון כהן (38), השף והבעלים של מסעדת "שילה" בתל אביב, שפתח לאחרונה מחדש גם את "קפה אירופה". כהן הוא שף של בית - אם לדייק: של משפחה. כל תפישת עולמו שואבת את השראתה מהבישול הביתי: אוכל חף מגינונים ומתובל בדיוק רב, הכנת מנות פשוטה ומהירה שנעשית במקום, ולכל מנה יש את הסיפור שלה. "יש שני דברים שאני לא מתפשר עליהם", הוא אומר, "חומרי גלם - אני נלחם על כל דג טרי ופיסת בשר טובה - ולהוציא כל יום את הילדים שלי מהגן". כך גם המנות שהכנו יחד: חמות, מחבקות ומשאירות טעם של עוד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ