בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

סלט סלקים ואנדיב מקורמל בתפוזים בבלסמי ארומטי

עוד מתכון בסדרה לפסח של השף שרון כהן, שפורסמה בסוף השבוע

תגובות

חומרים (ל-10 מנות): לסלט: 10–12 סלקים קטנים שטופים חופן עלי רוקט, תרד טורקי לבבות חסה או גרגר נחלים, שטופים ומיובשים 200 גרם פטה כבשים מפוררת לגושים 150 גרם אגוזי מלך קלויים שבורים לחתיכות גסות רבע כוס שמן זית מיץ מחצי לימון לאנדיב: 5 אנדיב חתוכים לשמיניות 3 כפות (45 גרם) חמאה 10 עלי מרווה כף וחצי סוכר דמררה חצי כפית מלח חצי כפית פלפל שחור חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי לחומץ בלסמי: כוס (250 מ"ל) חומץ בלסמי 3 שיני ציפורן 2 גרגירי הל שבורים 2 עלי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו