בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פסח מתוק

הנוסחה המנצחת לעוגות כשרות לפסח

שבוע של ניסיונות במטבח ודקה לפני הרעלת סוכר, מצאתי את הנוסחה לעוגות פסח נהדרות, כאלה שאינן יבשות ודחוסות כמו, נו, עוגות פסח

17תגובות

גם אני לא אוהבת עוגות לפסח. תחליפי הקמח המקובלים כמו קמח מצה, קורנפלור וקמח תפוחי אדמה, מכבידים לרוב על מרקם העוגה והופכים אותה ליבשה, פירורית ודחוסה. לא קל להחליף את הקמח, שחשיבותו בעוגות גדולה: הוא סופח נוזלים והגלוטן המצוי בו מדביק את המרכיבים כדי שהעוגה לא תתפורר. אז נכנסתי למטבח והחלטתי לנסות לשבור את המסורת של עוגות הפסח הלא מוצלחות. ידעתי שכדי לקבל תוצאה טעימה, רכה ולחה שיכולה לעמוד בגאווה מול כל עוגה אחרת, צריך להכין עוגות שהן מראש דלות יחסית בקמח. עוגות שוקולד הן קלאסיות לצורך כך, שכן...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו