בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

עוגת אגוזים ופירות יבשים

טעימה וקלה להכנה, נטולת שומן, מצוינת לצד תה צמחים. עוד מתכון בסדרת העוגות ללא קמח

תגובות

עוגה טעימה וקלה להכנה. מצוינת לצד תה צמחים עם מרווה ולואיזה. היא נטולת שומן ומתאימה לשומרי גזרה וכשרות. העוגה נשמרת שלושה ימים במקרר. חומרים: 3 ביצים 100 גרם (חצי כוס) סוכר חום כהה 3/4 כוס (90 גרם) שקדים מולבנים טחונים (קמח שקדים) מנופים כפית אבקת אפייה רבע כפית קינמון קורט זנגביל קורט מלח 1 כף קוניאק, יין אדום מתוק או ליקר אמרטו 200 גרם תערובת אגוזים לא קלויים, דוגמת אגוזי מלך, פקאן, שקדים, פיסטוק וברזיל 350 גרם תערובת פירות מיובשים מגולענים ושלמים, דוגמת חמוציות,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו