בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

משום כך

מעדני שום ירוק

הריח העוקצני הנפלא ששולט פתאום בשוק ותיכף ייעלם שייך לשום הירוק, הטרי - אחיו הרענן של השום היבש. יש כמה מעדנים שאפשר להכין רק אתו

תגובות

אני מתחברת לסירים דרך הביקורים בשוק והשיטוט בין הדוכנים - לגעת, להריח, לדבר עם הרוכלים, לראות מה חדש ומה נעלם עד השנה הבאה. וכשהאביב כאן, השוק במיטבו, ערימות של ירקות בשלים ומוצקים, עשבי תיבול רעננים ושפע אדיר מכל טוב. התברכנו פה בחלקת האלוהים הקטנה שלנו, יגידו המלעיזים מה שיגידו, ומי שביקר בשוק לאחרונה יבין על מה אני מדברת. וכבר יותר מחודש מולך בשוק ריח 'אחר, ריח השום הירוק. זה מכה בך כבר בכניסה, עם הערימות הענקיות שמונחות בצד הכביש או על המדרכה או איפה שרק אפשר, גדולות מכדי להיערם על הדוכן....

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו