מתכונים עם תמרהינדי - הפרי הכי אינדי

פרי התמרהינדי, שאינו תמר וגם לא הודי במקורו, כבש מטבחים שונים בזכות טעמו העמוק החמצמץ־מתוק ויכולתו לשדרג מגוון גדול של מנות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

עץ התמרהינדי, גדול הממדים והיפהפה, הגיע מהחלקים הטרופים של אפריקה, משם עבר להודו ולשאר חלקי העולם הטרופיים. ההודים היו הראשונים להפיק מפרותיו דמויי השעועית מיצוי חמצמץ ועשיר והשתמשו בו לתיבול מאכליהם ולריפוי בעיות עיכול וכליות. במטבח ההודי הדרומי שימש התמרהינדי לתיבול טעמים חמצמצים הרבה לפני שהחל השימוש בליים. הפרסים, שאוהבים טעמים חמצמצים־מתקתקים, אימצו בחום התמרהינדי וקראו לו " תמר־הודי" וכך קיבל את שמו - תמרהינדי.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ