בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

רק יצאה מהחיתולים: לבָּנה ביתית לשבועות

טעמה החמצמץ משתלב מצוין עם אנטיפסטי, ואין קלה ממנה להכנה ביתית. חג השבועות הוא סיבה מצוינת להכין לבָּנה טרייה ואפילו לעשות ממנה סוכריות. כמה פשוט ככה טעים

9תגובות

"שמים יוגורט בבד חיתול, קושרים ונותנים לו לטפטף", כך מתחילות הוראות ההכנה לגבינת לבָּנה ביתית וכך הן גם מסתיימות. כמה פשוט ככה טעים. ובכל זאת יש סוגים שונים של לבנה — רכה או קשה, חמוצה או קרמית, חלקה או גרגירית. הכל תלוי בסוג היוגורט ובמשך הזמן שנתתם לו לטפטף. שבועות בפתח, וזה החג שהכי קל לארח בו: פורשים מפה לבנה, מניחים חריצי גבינות איכותיות על קרש עץ, מתקינים כמה סלטים טובים, אופים מאפה חם או פסטה ומקנחים בפירות ובעוגת גבינה רכה. נהדר. וכדי להוסיף עוד טעם, תיאבון ורושם, אין כמו להגיש גבינת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו