בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכוני פסטו: קונצ'רטו לבזיליקום וצנצנת

הפסטו של גנואה נחשב לטוב בעולם, אבל גם הרחק מהריביירה האיטלקית אפשר ליהנות ממנו, בגרסאות שונות, לא רק עם פסטה אלא גם עם חזה עוף או אורז מלא

5תגובות

שדות הבזיליקום העוטפים את העיר גנואה הם מקור גאוותם של תושבי הריביירה האיטלקית — עצומים בשטחם, עזים בצבעם הירוק ובריחם החריף שנישא ברוח מן הים, עוטף כל פינה בעיר. וכל אלה מיועדים אך ורק להכנת ממרח הפסטו המקומי, הנחשב לפסטו הטוב בעולם. הפסטו הליגוריאני מכיל עלי בזיליקום טריים (שהם מקפידים לקטוף ממש בסמוך למועד ההכנה), חופן צנוברים, שום, גבינת פקורינו או פרמזן ושמן זית משובח. כל אלה נכתשים במכתש ועלי עד קבלת משחה סמיכה ועזת טעם וצבע. את הפסטו הם שומרים בצנצנות זכוכית קטנות, מכוסה כולו בשכבת...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו