בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כך התיידדתי עם הקייל והתחלתי ליהנות

כשמצאתי קייל אפילו אצל הירקן הוותיק והשורשי שלי, הבנתי שהגיע הזמן להתחבר עם הסופר־ירק הטרנדי הזה, שמשתלב מצוין בסלט ושקשוקה, ויכול להיהפך גם לצ'יפס. קייל קלות

7תגובות
לימור לניאדו תירו

הסוד הכי גדול של כל שף הוא לא המתכונים שלו אלא היכן הוא קונה את חומרי הגלם. וזה סוד גדול, כי לא קל להגיע אליהם, אל הירקות עם הטעמים העזים שנקטפו זה עתה, אל הפירות שריחם מזכיר ילדות, אל הדגים שלא עברו בריכות גידול, אל הגבינות שנמסות בפה ואל נתחי הבשר שעברו תחת ידי קצב שאוהב את מלאכתו. אחד הסודות שלי הוא הירקן ברחוב יפת, השריד האחרון לשוק האתרוג המיתולוגי ביפו. מאז שגיליתי אותו, לפני יותר מ-20 שנה, דבר לא השתנה אצלו. בוקר בוקר הוא הולך ואוסף ירקות ופירות מחלקות עתיקות שמניבות פרי אדיר עם טעמים של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו