מתכוני שוקולד: סודות וטיפים להכנת קינוחים

שברי שוקולד בוויסקי ואגוזים, מטבעות שוקולד, פרלינים עם אוכמניות. אחד הסודות בהכנת מעדני שוקולד הוא לדייק בטמפרטורת ההמסה — ויש לזה קיצור דרך. איך זה נגמר בסוף, כולם יודעים

מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

שוקולד — מלה שזוהה עם עונג, פיתוי, עושר, קלאסיקה. סוג של פלא קולינרי שמפעיל את החושים והרגשות. תהליך הייצור שלו מורכב יחסית וכל שלב חייב להיות מדויק כדי לקבל תוצאה שהיא לא פחות ממעולה. במהלך עיבוד פולי הקקאו להכנת שוקולד, מופרדים מוצקי הקקאו וחמאת הקקאו ולאחר מכן הם מאוחדים מחדש במינונים שונים, לפי סוג ואיכות השוקולד המיוצר. שוקולד מריר איכותי נמדד באחוז מוצקי הקקאו שבו, כשהרמה המומלצת היא מעל 55% ולא יותר מ–70%.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ